top of page

'Menu'
van 15 tot en met
25 maart

(tussen 11.30u. en 17u.)

boke rosbief met champignons, rucola, parmezaan,

pijnboompitjes en truffelmayo – 15 euro

 

geroosterde zoete aardappel met boerenkoolpesto

en haloumi – 14 euro

 

vegan galette met tomaat, pompoen en avocadodip – 10 euro

(+ seizoenslaatje (rode biet, appel, sla, hazelnoot) + 3,5)

 

witloofsoep met appel en curry (vegan) – 6,5 euro

 

  •  

 

chocoladetaart met zoute karamel – 5,5 euro

 

vegan appel’cheesecake’ (glutenvrij) – 5,5 euro

 

tussen 9&11u en 14u&17u:

pannenkoekjes met brie, spekjes, honing & tijm

klein/groot 7,5/9,5 euro

pannenkoekjes met amaretto-mascarpone, speculaas en koffie

klein/groot 7,5/9,5 euro

Boke met avocado, zalmtartaar & wasabima
IMG_2526.jpeg
Hola! 👋 Binnenkort genieten we van een
bottom of page