top of page

MENU
van 12 t.e.m. 22 maart

tussen 9u. & 11u.
brioche, avocado, gepocheerd ei,

hollandaise & veldsla – 15 euro
+ spek + 3 euro / + gerookte zalm + 4 euro


tussen 11.30u. & 17u.

boke rosbief met tomaat, rucola, pestomayo,

pijnboompitjes en parmezaan – 19 euro

‘caesarsalade’ (kip, spek, parmezaan, witloof,

veldsla, uitje, dressing) – 18 euro

galette met prei, patatjes,
feta en hazelnoot – 12,5 euro
(kan vegan)

ajuinsoep met kaastoast – 7,5 euro

(zonder kaas = vegan)

 

framboos-cheesecake – 6 euro

vegan kokos-passietaart (glutenvrij) – 6 euro

 

mocktail met passievrucht en vanille – 8 euro

warm appelsap met gember – 5 euro

warm appelsap met amaretto – 6,5 euro
citroen-gemberkombucha van Selia&Scob – 6 euro

 

Boke met avocado, zalmtartaar & wasabima
IMG_2526.jpeg
Hola! 👋 Binnenkort genieten we van een

© 2025 by gloria. Created with Wix.com

bottom of page