top of page

'Menu'
van 25 april tot en met 4 mei

tussen 9u.& 11u.:

eitje ‘florentine’ (gepocheerd eitje met spinazie,

hollandaise, granenbrioche) – 14 euro

tussen 11.30u.& 17u.:

 

granenbrioche met asperge, spinazie,gepocheerd ei en hollandaisesaus  – 18 euro

 

gepofte patatjes, geroosterde tomaat en pestocrème

(vegan) - 14 euro

 

quiche met knolselder, brie

en bieslook – 11 euro

 

aspergesoep met gerookte zalm – 8 euro

(zonder zalm = vegan)

 

  •  

 

‘snickers’taart – 5,5 euro

 

vegan ‘bounty’taart (glutenvrij) – 5,5 euro

 

coupe ‘vers fruit’ – 10 euro

 

  •  

 

friszure mocktail met aardbei,

basilicum & appelsien - 7,5 euro

oude kriek boon (37,5cl) – 7,5 euro

Boke met avocado, zalmtartaar & wasabima
IMG_2526.jpeg
Hola! 👋 Binnenkort genieten we van een
bottom of page